Nieuws

Het ADE en het Jordaan festival worden succesvol gevierd op het Stadspodium in samenwerking met diverse partijen

De tweede pilot van het Stadspodium is succesvol verlopen! Diverse jongeren hebben het weekend van vrijdag 21 t/m 23 oktober meegewerkt tijdens het Amsterdam Dance Event  en op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober op het Jordaan festival. Beiden festivals vonden plaats op het Stadspodium terrein. Vrijdag 21 oktober zijn de jongeren rondgeleid tijdens een backstage event op het terrein.

Het Stadspodium is een culturele werkplaats met een maatschappelijke doelstelling: jongeren uit Amsterdam aan het werk in een stimulerende, internationale, culturele omgeving waarbij ze een werk- en leertraject kunnen volgen. Samenwerkende partners zijn o.a. Manpower, diverse ondernemers uit de evenementenindustrie, het Werkgeversservicepunt, B-Challenged en het Jongeren Servicepunt. In 2017 en 2018 beoogt de stichting Amsterdam Works at Events minstens 100 jongeren aan een werk- en leertraject te laten deelnemen, mogelijk in samenwerking met The House of Hospitality: http://www.houseofhospitality.amsterdam/

stadspodiumade

jordaanfestival