Video’s

Testing of DDRs – Grwnxt

Prof. dr. Annemieke Roobeek en MeetingMoreMinds zijn de initatiefnemers achter GrwNxt, een start-up gespecialiseerd in deep learning technologieën voor de indoor productie van verse, duurzaam geteelde groente van hoogwaardige kwaliteit.  Deze video geeft een beeld van de ontwikkeling van de Dynamische Digitale Recepten, of DDR™.

 

 

Strategiesessie – SamenBeter

Wij wagen de sprong naar een nieuw zorgsysteem door ecosystemen te ontwikkelen, waarin gezond gedrag wordt gefaciliteerd. Hoe gebruik je ICT om bestaande systemen die hieraan bijdragen te verbinden en nieuwe initiatieven aan te sluiten? Een terugblik op deze sessie begeleid door Sergej van Middendorp, PhD en Annemieke Roobeek, waarin we onze proeftuinen aan nieuwe initiatieven verbonden.

 

 

Interview netwerken in de zorg – Robuust

In dit interview voor Robuust geeft Prof. Dr. Annemieke Roobeek haar visie over netwerkend werken weer.

 

 

Ecosystemen – KNGF

In 2016 heeft Annemieke Roobeek samen met MeetingMoreMinds een strategisch traject voor het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) georganiseerd en begeleid. Hierbij werden er strategische dialogen gehouden met een diverse groep stakeholders; van hoogleraren tot beroepsverenigingen en van regionale genootschappen fysiotherapie en ondernemers. De hoofdvraag voor dit traject was: ‘Hoe delen en ontwikkelen we kennis?’

Naar aanleiding van het slotdialoog heeft het KNGF een video gemaakt over hoe zij met een ecosysteembenadering waarde toevoegt aan kennis van het beroepsveld van de fysiotherapie. Deze kunt u hier bekijken.

 

 

Ecosystemen – Prof. dr. Annemieke Roobeek deelt haar inzichten over ecosystemen

 

 

The Future of Banking 

 

 

Participation in a networking way