Video’s

Strategiesessie – SamenBeter

Wij wagen de sprong naar een nieuw zorgsysteem door ecosystemen te ontwikkelen, waarin gezond gedrag wordt gefaciliteerd. Hoe gebruik je ICT om bestaande systemen die hieraan bijdragen te verbinden en nieuwe initiatieven aan te sluiten? Een terugblik op deze sessie begeleid door Sergej van Middendorp, PhD en Annemieke Roobeek, waarin we onze proeftuinen aan nieuwe initiatieven verbonden.

 

Interview netwerken in de zorg – Robuust

In dit interview voor Robuust geeft Prof. Dr. Annemieke Roobeek haar visie over netwerkend werken weer.

 

Ecosystemen – KNGF

In 2016 heeft Annemieke Roobeek samen met MeetingMoreMinds een strategisch traject voor het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) georganiseerd en begeleid. Hierbij werden er strategische dialogen gehouden met een diverse groep stakeholders; van hoogleraren tot beroepsverenigingen en van regionale genootschappen fysiotherapie en ondernemers. De hoofdvraag voor dit traject was: ‘Hoe delen en ontwikkelen we kennis?’

Naar aanleiding van het slotdialoog heeft het KNGF een video gemaakt over hoe zij met een ecosysteembenadering waarde toevoegt aan kennis van het beroepsveld van de fysiotherapie. Deze kunt u hier bekijken.

 

Ecosystemen – Prof. dr. Annemieke Roobeek deelt haar inzichten over ecosystemen

 

Netwerkleiderschap door Annemieke Roobeek (Nyenrode talks)

 

Moderne Medezeggenschap door Annemieke Roobeek en Winfried Bouts (Nyenrode talks)

The Future of Banking 

Participation in a networking way

Legacy

ANWB Haardvuursessie op Nyenrode, 29 mei 2013

 

Project Filming Your Future

 

Eerherstel Joodse Begraafplaats Zeeburg

InterCompanyLab Visual

BluCity Visuals