Nieuws

Sustainable Business Live

Duurzaam Bedrijfsleven organiseert in samenwerking met MeetingMoreMinds de productie Sustainable Business Live. Dit is een unieke serie van 3 bijeenkomsten bij MediaPlaza in Utrecht waar je de laatste inzichten over strategie, technologie en duurzaamheid gepresenteerd krijgt in een interactieve setting. In een flitsend programma brengen we de toppers uit de wetenschap en het bedrijfsleven over duurzaamheid samen en verbinden de theorie met concrete praktijkvoorbeelden. Het is superlearning op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Tijdens Sustainable Business live word je samen met 25 andere beslissers uit het bedrijfsleven geprikkeld en vertaal je kansen van duurzaamheid door naar je eigen business en strategie. We starten op 27 mei van 16-20 uur en de volgende bijeenkomsten zijn op 17 juni en 1 juli.  Klik hier voor aanvullende informatie en meld je aan!