Nieuws

Vacature Social Finance NL

Social Finance NL is opzoek naar nieuwe (senior) medewerkers met impact, een unieke kans . Op dit moment is er ruimte in het team voor een ervaren impact consultant en een impact investment lead. Social Finance NL is de katalysator van een resultaatgerichte manier van werken en financieren, met speciale aandacht voor de bredere sociale impact. Niet alleen door zelf een rol te spelen in projecten, maar ook door de wereld om ons heen te inspireren en mobiliseren om anders te denken en werken.

Ervaren (impact) consultant – Social Finance NL (socfin.nl)
Lead impact investing – Social Finance NL (socfin.nl)

Social Finance NL heeft een bevlogen team dat zich hard maakt voor betere resultaten voor mensen in kwetsbare posities, ondersteund door een ervaren driekoppig bestuur dat richting geeft aan de organisatie en de missie bewaakt. Als voorzitter van het bestuur is prof. dr. Annemieke Roobeek nauw betrokken bij Social Finance NL en haar missie.