Renée van Geffen

Als junior netwerkconsultant bij MeetingMoreMinds heb ik meegewerkt aan veel uiteenlopende projecten. Zo heb ik het project rondom Drechtsteden van begin tot eind meegemaakt. De zes betrokken gemeenten van Drechtsteden hebben ooit gekozen om een netwerkstad te zijn. Wij hebben samen met een groep van ambiteuze ambtenaren een nieuwe organisatiestructuur uitgedacht welke uniek is voor Nederlandse gemeenten. Daarnaast heb ik meegewerkt aan een project rondom de politie. Ook heb ik me verdiept in onderwerpen zoals duurzame steden, elektrisch vervoer, pensioenen voor de nieuwe generatie werknemers en Shell’s nieuwe “clean” coal technology. Een jaar lang heb ik mijn kennis dus flink verbreed! Door het werken bij MeetingMoreMinds kun je ontzettend veel leren, en daarnaast is het een hele leuke ervaring!