Nieuws

Vastgoed moet zich weer gaan verbinden: Eduard Schaepman in gesprek met Annemieke Roobeek

 

VGvisie, nummer 7, 2013

Als Eduard Schaepman zijn preferred person in business mag noemen dan is dat zonder enige twijfel Annemieke Roobeek. De zakelijke relatie gaat al bijna 20 jaar terug. Roobeek is voor Schaepman hét symbool van een netwerker pur sang. ‘Annemieke heeft er haar professie van gemaakt.’ Met haar expertise van transformatiemanagement heeft zij in de loop der jaren vele grote en kleine bedrijven leren innoveren, door het koppelen van innovatieve mensen aan ‘logge’ bedrijven. Haar grote gave is dat ze je altijd in contact weet te brengen met mensen die je graag wilt ontmoeten, zegt Schaepman. ‘Onze ambitie als Chalet Group is om de King of Transformation te worden in de vastgoedwereld, nou, Annemieke is de onbetwiste Queen of Transformation in organisaties.’