Nieuws

HortiHeroes Discovery Day – 5 oktober 2021

Vanaf januari 2022 start een kersverse Intrapreneurship Class en in april 2022 weer een nieuwe groep met Future Leaders. De inschrijving voor deze programma’s is inmiddels geopend! Ben je nieuwsgierig en wil je inhoudelijk (een professional laten) proeven aan deze programma’s? Op dinsdag 5 oktober 2021 organiseren de HortiHeroes de voor potentiële deelnemers, HR managers en directie! Duik tijdens een stoomcursus van 2 uur in de programma’s van HortiHeroes, leer meer over e-commerce door de ogen van de founder van Plantsome Axel Persoon én ontmoet het HortiHeroes netwerk! Waar en wanneer: regio Westland van 14.45 tot 18.00 uur met aansluitend een borrel.

Meld je aan hier aan: https://lnkd.in/g-chfEJu

Direct inschrijven voor het Intrapreneurship Programma of Future Leadership Programma 2022 kan natuurlijk ook! Deadline 1 november.