Nieuws

Engaged Network Leadership – in de media

De waarde van geëngageerde medewerkers binnen de organisatie is altijd hoog geweest. Deze bewustwording versnelt nu we na lange tijd weer stap voor stap meer terugkomen naar de kantoren, meer fysieke bijeenkomsten mogen hebben en eindelijk de nieuwe collega’s ‘in het echt’ ontmoeten.

Derhalve richt MeetingMoreMinds zich op het Engaged Network Leadership.

Door de huidige extreme relevantie van dit onderwerp voor vele organisaties, is er voor het Engaged Network Leadership veel aandacht in de media. Neem hier kennis van de publicaties van Management Scope Magazine, PWnet en de SER:

Management Scope Magazine – Vincent Maagdenberg en Annemieke Roobeek ‘Zie strategie niet als een keurslijf’

PWnet – Annemieke Roobeek: ‘Voor succesvolle transformaties zijn geëngageerde leiders nodig’

SER – De bedrijfsstrategie laten leven op de werkvloer (Praktijkverhaal sociale innovatie)