Nieuws

Moderne Medezeggenschap – Nyenrode Executive Programma

Wie goed voorbereid wil zijn, moet zijn scope verbreden. De vraagstukken waar we mee geconfronteerd worden, worden steeds complexer en de wereld om je bedrijf heen heeft invloed op de strategie. Professionals die hier op in spelen zoeken naar meer zicht op wat er speelt en leert te vertalen wat het betekent voor de strategie van het bedrijf of organisatie. Het Nyenrode Executive Programma Moderne Medezeggenschap, gericht op de toppers binnen de Nederlandse medezeggenschapsraden, geeft jou en de medezeggenschap een actuele en inhoudelijke boost.

Door dit Executive Programma samen met je collega’s te volgen, leg je een stevig fundament onder de medezeggenschap in de gouden driehoek met de directie en toezichthouders. Het programma start in januari 2024, en wordt met minimaal 2 mensen per organisatie gevolgd.

Meer informatie is beschikbaar op de programma-pagina. Aanmelden gaat middels het inschrijfformulier.

Prof. dr. Annemieke Roobeek is samen met drs. Winfried Bouts kerndocent van het Nyenrode Executive Programma Moderne Medezeggenschap.