Nieuws

Goede Gesprekken, podcast van De Correspondent

 

Naar aanleiding van de rede die prof. dr. Annemieke Roobeek hield bij de opening van het academisch jaar 2023-2024 op Nyenrode Business Universiteit, is zij door Lex Bohlmeijer gevraagd voor een interview in de podcast-serie Goede Gesprekken van De Correspondent. Dankzij het format, een open gesprek, heeft Lex over verschillende onderdelen kunnen vragen en doorvragen. Zo gaat het over democratie, leiderschap in de politieke- en bedrijfswereld, ego’s, het belang van een gedragen toekomstvisie en vernieuwend netwerkend leiderschap voor de toekomst.

 

Prof. dr. Annemieke Roobeek over Democratie en Leiderschap tijdens de opening van het Academisch jaar 2023-2024 voor Nyenrode Business Universiteit 

 

De pocast is hierboven via Spotify te luisteren. De lezing over Democratie en Leiderschap is als publicatie beschikbaar in het Nederlands en Engels.