PBT: The Buzz project for Technology

De vraag naar technisch geschoolde medewerkers wordt steeds luider en dat zal alleen maar toenemen in de komende jaren. Platform Bèta en Techniek (PBT) zet zich in voor voldoende goede bètatechnici voor de Nederlandse economie. Ze richt zich daarbij op de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven. MeetingMoreMinds gaat middels een samen met PBT een krachtig ecosysteem bouwen, dat zal zorgen voor een creatieve boost van technisch talent in het onderwijs en het bedrijfsleven. Dit project wordt golfsgewijs opgebouwd en zal voor diverse regio’s in Nederland op maat worden afgestemd.

 

Margriet Lautenschutz, senior projectleider en mede-opdrachtgever van PBT schreef na afloop van het project in september 2018 over de samenwerking met MeetingMoreMinds:

“Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking. Enorm leerzaam, en er is iets in beweging gezet. De slotsessie maakte dat ecosystemen voor iedereen toepasbaar worden. Er wordt gelukkig nog steeds over gesproken, mooie kansen worden er gezien. Mijn gevoel is dat het nog lang niet af is, maar de eerste stap is gezet.”