Nieuws

Het Nieuwe Bureau Workshopdag

Op vrijdag 26 augustus hebben we met vier MMM-medewerkers een interessante workshop-dag, genaamd De Praktijk, mogen volgen bij Het Nieuwe Bureau. Het Nieuwe Bureau houdt zich, naast het organiseren van inspirerende workshops, onder andere bezig met het adviseren over strategische implementaties, begeleiden van complexe (veranderings-)processen, en marketing- en communicatieadvies. Het idee van De Praktijk was om een groep mensen bij elkaar te brengen die hun kennis en ervaring graag willen delen. De onderwerpen van de workshops waren vooral gericht op verandering en de management daarvan. De benaderingen van de workshops waren echter heel divers; onderwerpen varieerden van maatschappelijk betrokken ondernemen, gebruik van social media tot Ubuntu leiderschap.